Butiker

Inom IRH finns idag fyra internetbutiker.

Kontorsgiganten.se

Kontorsgiganten säljer kontorsmaterial på internet och har sett en stadig tillväxt under de senaste fyra åren. Fokus har legat på snabb och personlig service i kombination med attraktiva priser och ett brett sortiment. IRH förvärvade Kontorsgiganten i maj 2010.

Drytrend.com

Drytrend har en tydlig vision: att erbjuda allt för badrummet. Detta sträcker sig från allt mellan badkar och hårvård. Med ett fokuserat arbete på sortimentsidan och en stark entreprenöriell kraft har butiken skapat sig en stark position i sin marknadsnisch. IRH förvärvade Drytrend i augusti 2010.

Danskdesign.nu

Danskdesign har varit med på nätet sedan e-handeln tog sina första steg i Sverige och har alltid varit stenhårt fokuserade på att erbjuda ett inspirerande och brett sortiment av formgivning med rötterna i den danska formgivningen. Danskdesign blev en del av IRH i december 2011.

TheHome.se

TheHome säljer ett brett utbud av soffor, stolar, bord och annan heminredning med fokus på god design till överkomliga priser. IRH förvärvade TheHome.se i maj 2012.