Jobba på IRH

IRH är en snabbväxande e-handelskoncern. Vi sysselsätter i dagsläget ca 6 medarbetare på vårt kontor i Stockholm. Hos IRH finns ingen färdig mall för hur din karriär kommer att se ut. En förutsättning för att du skall kunna utvecklas är att du tar eget ansvar. Det är din drivkraft och dina intressen som är avgörande för hur din utveckling hos oss ser ut.

Vilka egenskaper är viktiga när man arbetar inom IRH?

IRH har kunder och samarbetspartners inom olika typer av branscher och affärsområden på flera expansiva marknader. Det är kundens behov som styr vårt dagliga arbete. Detta innebär att egenskaper som att vara öppen för utveckling och förändring, ha ett affärsmässigt förhållningssätt samt ha en känsla för service med kunden i centrum, är grundläggande krav hos oss. Om du tycker om att engagera dig i ditt arbete, ibland i ett högt tempo, kombinerat med att du har glimten i ögat kan du vara den kandidat vi söker.

Vilken kompetens kommer IRH att behöva framöver?

Baserat på tillväxt, både organiskt och genom förvärv kommer vi framöver att behöva rekrytera kompetens inom kundservice, AD/Flash och IT; exempelvis i form av systemutvecklare och testare. Vi håller även utkik efter personer med specifik onlinekunskap inom t ex SEO och mediaplanering.

Hur söker jag för en position inom IRH?

Se aktuella lediga tjänster på Kontorsgigantens Karriär. Vi är alltid intresserade av spontanansökningar. Vidare tar vi regelbundet emot praktikanter, främst inom områdena onlinemarknadsföring och content.

Fyll i formuläret nedan och bifoga gärna ditt CV eller en portfolio så återkopplar vi till dig inom kort!

Ansökningsformulär

Ditt namn

Din e-post

Ämne

Meddelande

Ladda upp porftolio eller CV